Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2024.

Kesäfiilis

Musiikki soi ja mä olen onnellinen. Aamukahdeksasta asti on oltu liikenteessä,  on ollut ihan sopivaa, kun nousin aikaisin aamulla ylös.  Tänään aamulla tuli koululaisia Halikon Armfeltin koululta, he olivat menossa perhepuistoon. Ja mulla ei ollut mitään sitä vastaan, että lapsia on mukana!

Paljon perjantailta!

Viikonloppu alkaa ja fiilis on korkealla.  Pari kertaa olin kaupungilla,  toisella kerralla  reppu oli niin painava, etten tahtonut saada sitä nostettua linja-auton lattialta. Ihmettelin, mikä oli, kun reppu painoi, mutta syykin oli selvä. Ensin olin käynyt Tokmannilla ja ostanut sieltä pesuaineita. Sitten vielä lataan ruokakaupan ostokset pesuaineiden päälle, no eihän se mikään ihme ole, että reppu painaa. Mutta fiilis on ihan korkealla tänään!

Aikamoinen päivä!

Kaksi linja-automatkaa meni Radio Novaa  kuunnellessa,  kun kuljettajalla soi Nova. Aamupäivällä oli mukava matkustaa, kun lapsia oli mukana.  Vilkutin heille linja-auton ikkunasta,  voi vitsi, miten hyvältä se tuntui! Oli vaan niin iloinen lasten mukana olosta!

Parasta just nyt

On ilman muuta ollut runoesitys ja Taalintehtaan reissu. Molemmista jäi hyviä muistoja. Niitä on mukavaa pitää mukana. Tänään mä nautin ilosta, koska sitä on. Mä nautin hyvästä mielestä, koska sitä on. Haluan olla iloinen!

Loppuviikko

Voi olla, etten pysty ollenkaan välttymään Radio Novan kuuntelulta myöskään vapun jälkeen. Katsotaan,  miten asian kanssa käy. Just oli puhetta siitä,  kuinka nopeasti viikko menee,  Tänään on hyvä mieli, näillä nyt mennään eteenpäin. Varmasti on hy fiilis myös tänäöb!

Ei sitten millään...

Välttynyt Radio Novan kuuntelulta vappuaattonakaan! Johtui kyllä ihan siitä, kun olin Markon kyydissä pariin kertaan vappuaaton aikana, joten sen saattoi kyllä ennakoida,  että näin siinä käy. Enkä.minä ihan sieltä kronkelimmasta päästä ole, mitä tulee radion kuunteluun, Novakin siinä menee muiden mukana!