Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2024.

Minne tääkin kuukausi on taas livahtanut?

Sitä ei vaan meinaa uskoa, että se huhtikuukin meni näin nopeasti. Ihmetteler vaan kovasti,  mutta näin se nyt vaan on mennyt. Olen ollut kovin iloinen siitä, mitä hyvää on tapahtuma,  sitä on myös tapahtumassa,  Huhtikuu on lopussa, mutta on toukokuu hyvä sekin!

Kaksi vahvatahtoista vastakkain

Pitää kyllä myöntää, että melkoinen tahtojen taistelu on minun ja Huiskun välillä ollut. Huisku haluaisi äidin makuuhuoneeseen, mutta minä en oikein halua, koska tiedän, kuinka tärkeää uni on. Olen töninyt häntä oven luota pois niin, että puremakin on ollut lähellä,  mutta äidin uni häiriintyy turhaan ja sitä en oikein halua. Näinä kahtena päivänä on kyllä ollut tahtojen taistelua hyvin vahvatahtoisten tyyppien välillä . .

Tosi ikävää....

Kun joutuu päästelemään ärräpäitä suustaan , mutta kun siinä on sekin, että ei halua Huiskun haukkuvan oikein aikaisin aamulla. Mutta meidänkin pitää ymmärtää se,  että Huiskukaan ei ole enää kovin muori.  Mutta hänenkin pitää ymmärtää meitä.

Hienoja päiviä!

No on niitä ollut ihan kiitettävästi tämän viikon  aikana. Kun just on saanut edellisen hyvän päivän menemään, seuraava odottaa jo melkein nurkan takana. Kyllä nämä kaks konserttipäivä ovat olleet tosi hienoja, nyt voin tehdä kesäsuunnitelmia loppukeväästä, se tuntuu tosi mukavalta!

Macanudo ja hyvä viikonloppu

Olen löytänyt itselleni sarjakuvakirjan, josta pidän kovasti.  Kirja on Macanudo, se löytyy englanniksi, mutta lehtikuvina on myös suomeksi. Löytyy ainakin Salon Seudun Sanomista ja Ilta-Sanomissa on myös. Viikonloppu sujui oikein hyvin, nyt sitten on hyvä mieli lähteä konsertteihin!

Takatalvet saisivat jo riittää!

Nyt alkaisi kiintiö takatalvien suhteen olla jo täynnä, mutta vielä kerran piti takatalven tulla. Toki monta kertaa voi olla lunta huhtikuussa, mutta joku roti näihin takatalviin olisi ihan paikoillaan.  Toivottavasti nyt olisi viimeinen takatalvi!

No eipä voinut siltä välttyä tänäänkään

Kaks kertaa Kemiönsaaren autoissa, kummassakin soi  Radio Nova. Ja mä vaan olen iloinen siitä , että konserttien harjoittelu on sujunut hyvin flunssasata huolimatta. Se on hyvä. 

Voitettu kanta

No nyt flunssa alkaa olla voitettu kanta. Tänään minä vaan en tahtonut muistaa, että Muistojen Bulevardi tulee myös sunnuntaiaamupäivisin. Muutama sunnuntai on mennyt näin , etten ole muistanut. Mutta nyt on kyllä niin ikävä tää, kun kaikki mitä tekee, ottaa enemmän päähän, myös ylireagointi. Joten sitä kannattaa nyt välttää. 

Upeaa Gnistan!

Täytyy kyllä sanoa, että upeasti on Gnistan Veikkausliigan aloittanut! Ei sitten yhtään kumartanut Turun Interiä, vaan nousi rinnalle ja ohi. Gnistanilla on kerta kaikkiaan hieno fanijoukko, tuntuu, että jo se saa hyvän meiningin aikaan. Mä pidän Gnistanista, mutta myös Ilves on hyvä!

Edelleen sitä mieltä

Että oli tylsää olla poissa, mutta parempi se kuin välinpitämättömän tartuttajan maine. Sitä mainetta minä en todellakaan tahdo, koska en ole  valmis kuuntelemaan ihmisten pahansuopaa juoruilua. Helvetin hullua tämä jokapäiväinen pörssisähkön hinnan vahtiminen, siitä en pidä ollenkaan. Mutta tehtävä sekin on.

Poissa vielä tämä päivä

No pakkohan se on vielä olla, ettei lenssu leviä muihin. Enkä todellakaan ole innokas saamaan pöpöjen levittäjän mainetta. Varsinkaan, jos leviävä pöpö liittyy jollakin tavalla lenssuun.  En kyllä olisi kaivannut lenssua ollenkaan, saati sitten sään mukanaan tuomaa takatalvea. Kaksi tarpeetonta asiaa, joita kumpaakaan ei olisi tarvittu!

Pelottava yö

Onhan se, kun ei tiedä yhtään, kuinka hyvin sitä nukkuu pärskimisen ja tukkoisuuden keskellä. Missään vaiheessa ei ollut aihetta pelkoon, vaan yö sujui tosi hyvin. Olen kyllä aina nukkunut hyvin, ei ole aivastelu pahemmin haitannut. Olen kyllä luottavainen,  että seuraavanakaan yönä aivastelu ei haittaa!

Hyvä fiilis

Sitä ei haittaa edes sääennusteisiin pesiytynyt takatalvi, yritän pitää yllä hyvää mieltä mahdollisesta takatalvesta huolimatta.  Eihän lunta tarvitsisi tulla tippaakaan,  mutta sääennusteiden laatiminen on välillä vaikeaa, kun sääennusteissa on  paljon epävarmuuksia.  Pitää vaan yrittää olla haukkumatta, koska meteorologit vaan tekevät työtään.