Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2024.

Kelloja muutettu

No näinhän on tullut tehtyä! Ja hyvä pääsiäismielikin on,  yksi pääsiäispäivä on vielä. Sen takia on vielä yksinlaulusta taukoa,  mutta kyllä seuraavalla viikolla on ihan normaalisti.  Tänään mä saan toivottaa hyvää pääsiäistä kaikille mun ystäville ja sukulaisille,  olette mukavia!

Tepsin kausi ohi, mutta oon ylpeä!

Totta kai mä odotin sitä, että kausi olisi vielä jatkunut, mutta mennään nyt näin. Tappara ja TPS pelasivat tosi hienon puolivälieräsarjan, rehtiä menoa oli kaiken aikaa sarjan aikana.  Olen tosi ylpeä siitä,  miten Tepsi nosti tasoaan kauden edetessä, se on kyllä todella iso ylpeyden aihe ainakin minulle, toivottavasti myös muille Tepsin kannattajille. On hienoa olla Tepsin kannattaja just nyt,  hienointa ikinä!

Just nyt...

Ajattelen, miten hienoa on, kun pääsee laulamaan karaokea! En kyllä ikinä olisi osannut aavistaa, että vielä pääsiäistorstaina pääsee laulamaan, mutta näin se nyt menee. Tänään on se hyvä fiilis, kun nauttii vielä laulamisesta. Toivottavasti kaikki olisi kohdallaan laulaessa, sitä todellakin toivon! 

Ei oo todellista!

Toinen  kerta puolivälieräsarjan aikana, kun Tepsi voittaa Tapparan, ei se Tapparakaan ihan voittamaton ole. Eihän sitä meinannut ensin uskoa, mutta pakkohan se on! Ja etenkin nyt, kun näki sen tosta Pohjoisen TPS-kannattajien ryhmästä,  niin tuntuuhan se tosi mahtavalta  Hyvä Tepsi! 

Mitenkäs mahtaa käydä tällä viikolla?

Tuon Radio Novan kanssa, en kyllä tiedä sitä vielä ollenkaan! Voi kyllä olla, että tämäkin viikko menee ainakin osittain Novaa kuunnellen, riippuen siitä,  missä sattuu olemaan. Monta viikkoa on mennyt niin, että Radio Novan kuuntelulta ei ole voinut välttyä, saattaa hyvin olla, että tämä viikko menee myös niin. Nyt sen näkee, kuinka käy!

Vähän vähemmän kurssipäiviä

No sitähän se alkava viikko tarkoittaa, kurssien poisjäännin takia teenkin nyt sitten puolikkaan viikon. Yksinlaulu jää pois keikan takia ja italian tuntia ei ole, koska perjantai on pyhäpäivä. Tiistain ja torstain kurssit ovat normaalisti,  joten ei tarvitse olla huolissaan siitä,  ettei kursseille pääsisi. Ihan mukava juttu,  vaukka viikosta tulee normaalia lyhyempi. Hyvillä mielin mennään!

No olihan päivä!

Tänään oli kyllä aikamoinen päivä! Kovasti ajattelin, että mä voisin saada itselleni  hyvän lauantain, niin siinä sitten kävikin! Ystäviä ajatellen on mennyt tämä päivä, erityisesti Kemiönsaarella  asuvat ystävät ovat olleet sydämen päällä. Miten en ole tämänkään viikon aikana välttynyt Radio Novan kuuntelulta,  monta viikkoa on mennyt näin! Olen ihmetellyt tätä, mutta olen kyllä ajatellut,  että eipähän tuo Radio Novan kuuntelulta välttyminen olisi niin mahdollistakaan ollut, varsinkaan bussissa, kun valtaosa kuljettajista on Novaa kuuntelevia. Toivottavasti ensi viikolla saisi taas Novaa kuunnella!

Ihan ihmeellistä!

Kun aina vaan aikaisemmin ja aikaisemmin tulee valoisaa! Päivästä toiseen sitä ihmettelee, mutta näinhän se nyt menee pitkälle kesään asti!  Mitä muutakaan voisi olla kuin tyytyväinen, kun näin ihmeelliseltä tuntuva asia on tapahtumassa! Näin mennään just nyt, näin on hyvä!

Parasta just nyt!

Torstaiaamu, miten mahtavaa! Saas nähdä,  miten kaverin kanssa laulaminen sujuu, tuleepahan sekin kokeiltua. Olen kyllä luottavainen onnistumisen suhteen,  koska mulla on Paula kaverina  Aina, kun teen Paulan kanssa jotain, voin olla melko varma siitä, että onnistuu. Tänäänkin mä uskon, että laulaminen sujuu!

Tepsi puolivälieriin!

Tää oli kyllä niin mahtavaa! Keskiviikkona kausi jatkuu! Olin jo melko varma, että Lukko menee, mutta noin siinä vaan kävi, että Tepsi meni! Tappara tulee Tepsille vastaan,  tuntuu kyllä hienolta olla Tepsin kannattaja just nyt! Ihan supermahtavaa!

Saas nähdä, miten tällä viikolla käy

Yhtään ei tiedä, pystyykö välttymään Radio Novan kuuntelulta, saattaa kyllä olla, ettei pysty,  kun en viime viikollakaan pystynyt. Ei se kyllä minua pahemmin haittaa,  on sitä sen verran jo tottunut, että mielellään sitä kuuntelee. Olen kyllä melkoisen varma, etten välty Radio Novan kuuntelulta tälläkään viikolla,  loppuviikosta olen viisaampi sen suhteen.  Voi olla, että en pysty välttymään, toki se riippuu myös siitä, olenko linja-autossa vai kotona.   Olen kuunnellut Novaa myös omalta puhelimeltani, se on ollut tosi hienoa!

Tänään vielä

Pitäisi saada hyvä fiilis roudattua italian tunnille, no eiköhän se onnistu! Ainakin sitä on luottavaisin mielin sen suhteen.  Mutta nyt kyllä on jotain sellaista,  mitä ei.niin saisi olla, Tänään just huomasin, kuinka paha mieli minulle oli tullut. Nyt sitä pahaa mieltä ei saa olla tässä päivässä. Nyt en halua sitä ollenkaan!

Ei halua huonoa fiilistä päivään

No ei todellakaan, ei varsinkaan nyt, kun tietää  hyvän päivän olevan tulossa. Ei se haittaa, jos ärräpäät vähän lentävät, mutta  ne eivät saa pilata koko päivää. Tänään meillä on vapaavalintainen kappale, en ole vielä päättänyt, mitä laulaisin.  Ehkä joku suosikki löytyy, se on ihan varma asia!

Keskiviikko..

Tänään on vapaapäivä,  ei tarvitse mennä kansalaisopistolle. Äiti ei mene mielellään kaupungille sadesäällä,  joutuu tosta nivelreumasta, on ymmärrettävää. Tänään on aurinkoista, siksi voidaan lähteä. Mulla on hyvä mieli,  Tänään iloa riittää!

On tää niin mahtavaa!

Oli niin onnellinen hetki Kun oli hyvä päivä. Laulaminen on mukavaa! Kuka on hyvä? Me kaikki ollaan!

Supermahtavaa!

No onhan se, kun uusi viikko pyörähtää käyntiin! Ja yksi viikko mennyt niin nopeasti, ettei ole meinannut ollenkaan pysyä vauhdissa mukana! Tänään sen just huomasi,  miten hienoa elämä voi joskus olla.  Se on ihan parasta just näin kuin se on nyt. Ei tarvi muuta kuin tän hetken!

Ei ole mitään järkeä

Alkaa hamstrata polttoainetta, kun sitä nyt vielä on saatavilla. Saman vetoomuksen esitän myös minä: Älkää hamstratko! Hamstraamisessa ei ole mitään järkeä,  tarvetta hamstraamiseen ei ole. Ei edes silloin, kun on lakko päällä. Mutta ihmiset ovat vähän hölmöjä, toki ymmärtää sen, että haluaa varautua lakkoon, mutta polttoaineen hamstraamineb ei ole järkevää. 

Hyvää fiilistä

Kun viikonloppu alkaa, nyt saan hyvän fiiliksen hyvästä musiikista. Täältä tullaan,  maaliskuu, tervetuloa! Musiikki soi ja hyvä mieli, se on se juttu,  mikä saa päivän hyväksi. Niin kauan pitää  kuunnella myös naputtamista, koska muuten ei oikein opi. Vaikka se naputtaminen ei ole mukavaa, mutta kyllähän sitäkin  pitää kuunnella.  Just nyt,  näin on hyvä!