Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2024.

Lähdetty on, vaikka ei ole niin tykännyt

Täytyy kyllä myöntää,  että en ole oikein pitänyt tästä karaoketunnin puolta tuntia aiemmasta aloittamisesta. Jumppahetken ja hengitysharjoitukset olisi voinut pitää, mutta ääniharjoitukset ovat tylsiä. Kun haluaisi jo päästä laulamaan, aina on jokin tylsä ääniharjoitus, mikä pitää tehdä. Mutta nyt mennään näillä,  täytyyhän niitä ääniharjoituksiakin tehdä, vaikka ne olisivat kuinka tylsuö.

Kumnallista..

Kun rohkeus ei vaan riitä kysymään, mitä naapurissa on tapahtunut.  Tiistaina saksan tunnilta tullessa Elias oli ulkoiluttamassa Samua, en uskaltanut kysyä häneltäkään. En ymmärrä miksi, koska äiti oli ainakin sitä mieltä,  että voisin kysyä. Vai onko tässä kysymys siitä, että koen tämän liian tunkeilevaksi,  voi olla kyse ihan siitäkin.  Kun on tottunut siihen, että ei ole liian utelias. 

On onnellinen

Kun se päivä on mennyt hyvin. Jos olisi hyvä mieli! Tänään on iloinen päivä, mulla on saksan kurssi.  On ollut hyvä viikko lomailla ja nauttia,  kyllä mä olen hyvällä mielellä nyt,  kun toinen päivä!

Taas mennään!

No niinpä, nyt on ollut sellainen fiilis, että on ihan hyvä mennä  Kun on saanut levätä loman aikana,  on paljon mukavampi jatkaa kursseja. Fiilis on niin mahtava kuin vain voi olla! Tänään mä just mietin, että on tää vaan niin mahtavaa taas, kun kaksi viikkoa on jo edellisistä kerroista. Nyt on taas ihan mukava aloittaa.  Saatiin uudet naapurit viikonlopun aikana,  sekin on mukavaa!

Mitä ihmettä?

On kyllä ihmetellyt kerran ja toisenkin, mitä naapurillemme on tapahtunut, en vaan ole uskaltanut kysyä, koska olen kokenut sen liian tunkeilevaksi. Ei sitä halua menettää hyvää ystävyyttä liialliseen tunkeilevuuteen. Kun on melkein kolmekymmentä vuotta asunut tässä, naapurista on tullut ystäviä. Ja siksi en halua olla liian tunkeileva.

Kaksi vuotta sotaa...

Kaksi vuotta brutaalia hyökkäyssotaa takana, Venäjä on pommittanut Ukrainaa todella paljon,  koko maa on lähes tuusannuuskana.  Tämä on surullista, miten brutaalia sota on. Sitä on nähty tarpeeksi  

Parasta just nyt ...

On ihan se, että saa olla kotona ja nauttia lomasta. Eikä haittaa, vaikka sää vähän lauhtuisi loppuviikosta, mun talvilomaviikkoni on ollut huikean hieno! En olisi ikinä voinut uskoa, että helmikuukin menisi näin nopeasti,  Johtuu kyllä ihan siitä, että helmikuu on se kaikkein lyhyin kuukausi. Se on sitä silti, vaikka kuun loppuun on lisätty karkauspäivä. Hyvä fiilis ja iloinen, sitä se loma on ollut!

Ensimmäinen lomapäivä

Onhan tämä ensimmäinen talvilomapäivä ollut todella hieno! Siihen mahtui kokkailua ja elokuvissa käynti. Elokuva oli Heinähattu,  Vilttitossu ja kana. Aina hienommalta elokuvaa tuntui katsoa, kun siinä oli näyttelijöitä omasta kotikaupungistani. Hauska elokuva ainakin oli, hauskinta oli, kun kana oli hypännyt linja-autoon ja tullut sulkapalloleirin jälkeen Heinähatun ja Vilttitossun kotiin. Kävikin niin, että kanat ystävystyivät ja saivat jäädä Penttilän tilalle, mukavaa!

Inhon tunnetta

Joka ei kohdistu meteorologeihin sinällään, vaan sääennusteisiin, jotka jatkuvasti lupaavat jonkin sadealueen olevan tulossa. Nytkin on luvassa umpisurkeaa ajokeliä, kun eteläosassa maata ollaan lähdössä reissuun. Just katsoin Ylen verkkosivuja ja suurimmassa osassa maata ajokeli on erittäin huono.  Pitää myös ymmärtää, että sään ennustaminen voi olla todella vaikeaa, jos meteorologeja haukkuu, haukkuu väärää puuta!

Torstaina...

Saatiin selville, mitä me laulamme open valintoina. Minulla on taas kerta kaikkiaan hieno kappale, ihan kuten syksylläkin on ollut.  On kyllä niin hieno, että on ilo laulaa! Syksylläkin oli ilman mukana, samalla tavalla on myös nyt! Kenties jopa konserttikappaleeksi asti, kuten syksyllä!

Lomaviikkoa odotellessa

No sitähän mä odottelen, viimeinen kurssiviikko on meneillään. Kovasti toivon ystävilleni Ari-Pekalle ja Markolle mukavia riparireissuja, kun ovat lasketteluleirien kanssa liikenteessä. Varmasti riittää kuljettamista molemmilla, riparitarinoita kuunnellessa tulee taas sellainen olo, että vitsi, miten mahtavaa!

Upea viikon alku!

No onhan se,  kun heti maanantaina päivä lähtee hyvin liikkeelle.  Aamulla katson, kun Taalintehtaalle  lähtevä bussi tulee mua vastaan. Melkein aina se tulee samassa kohtaa, kun olen menossa mäkeä alas. Niin se teki nytkin, se oli tosi hienoa.  Kuljettajalle tulee heilautettua kättään, ajattelen, että voi vitsi, enhän ole Markoa muutamaan viikkoon Salossa nähnyt ja nyt on! Taas on menossa viikoksi keskustanuoria ajamaan, nyt vaan vuodenaika on eri. Uskon, että Ylläksen  riparireissu on hieno kokemus niin riparilaisille kuin linja-autonkuljettajalle!

Vaalit ratkeavat!

Paljon on asioita, joita illan aikana jännitetään, mutta kyllä niitä on riittänyt pitkin tätä viikkoa  Kampanjoissa ei ole ollut minkäänlaista loanheittoa suuntaan tai toiseen, se on ollut. Muistan Alex Stubbin sanoneen, että toisen kierroksen kampanjoissa kunnioitetaan vastaehdokasta.  Se on ollut tosi mukavaa!

Nyt se selviää!

Kummasta tulee tasavallan presidentti. Tänään just mietin,  että onhan tämä ollut pitkä matka niin ehdokkaille kuin tukijoukoilöekin,  paljon on kierretty ympäri Suomea. On siinä mietityttänyt sekin, miten karsiutuneiden ehdokkaiden äänestäjät käyttäytyvät, lähtevätkö äänestämään vai jäävätkö kotiin.  Kotiin jääminen ei kannata, kannattaa äänestää!

Ei sentään ihan niin pitkä päivä

No ei, tänään on vain puolitoista tuntia pitkä  kurssipäivä, se on kyllä tosi hyvä, kun päivään mahtuu niin paljon muutakin. Hyvä viikko on ollut kaikin puolin, saa olla ihan luottavaisin mielin myös tänään.  Olen itsekin ihmetellyt,  kuinka hyviltä kurssit tuntuvat, vaikka sekaan mahtuu yksi pidempikin päivä. Hyvällä mielellä, nyt ollaan hyvän edessä!

Pakkasta, pakkasta!

No sitähän nyt on! Reilu kuukausi sitten oli ihan samanlaisia paukkupakkasia kuin nytkin,  Onneksi ei sentään ihan 40 pakkasastetta,  sitä on ollut pohjoisimmassa kulmassa Suomea. Etelämpänä on ollut parikymmentä astetta, selvästi vähemmän, mutta ei se eteläkulmakaan ole paukkupakkaselta välttynyt. Pitkä koulupäivä,  toivottavasti ei ole ihan nkkn kuva pakkanen kuin aikaisin aamulla!

On se hyvä

Kun ei ihan yhtä kyytiä mene koko viikkoa. Että on näitä vapaapäiviä kurssipäivien seassa. Välillä tehdään lyhyempää ja välillä vähän pitempää päivää,  päivien pituudet vaihtelevat puolestatoista tunnista  neljään tuntiin, neljän tunnin päivä on kaikkein pisin, jonka viikon aikana kansalaisopistolla teen. Mietin vaan, voinko mennä torstaina koripalloa katsomassa,  vähän se on siinä rajoilla,  jaksaako pitkän kurssipäivän jälkeen mennä.  Mutta jos menen, nikn kyllä ääntä lähtee!

Kuka iloitsee

Tänään, kun olen saksan tunnille menossa!  Tänään on kaikki kohdallaan ja mä vaan olen onnellinen.  Toivon, että mä olen mahdollisimman iloinen koko viikon, just näin on hyvä! Kuka iloitsee hyvistä fiiliksistä ja jutuista! Minö!

Lauluja on!

Ens i viikolle on jo laulut valmiina, olen monistanut itselleni todella mieluiset laulut! Näitä nyt laulettuja on ollut hieno laulaa, etenkin yhteislaulut ovat olleet todella mukavia. Kyllä Eetun keikkojen lomassa laulaminen on tuntunut todella hienolta, kun on ihan oikeasti saanut nauttia laulamisesta. Hyvän opettajan kanssa se on tosi mukavaa!

Tosi tuulista!

No sitähän se nyt on, tuulikello paukkuu nin, että ihan mun huoneeseen asti kuuluu! Suomessa ei ehkä ole niin voimakasta tuulta  kuin Norjassa, mutta olen melkoisen varma, että voimakasta on Suomessakin! Kyllä.mä selviän myös tuulisena päivänä kurssilleni, hyvä niin!