Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2024.

Niin helppo ymmärtää

Tämä lakkoilun syy, se, että meillä on kaikkien aikojen oikeistolaisin hallitus. Mutta en nyt anna sen haitata mun elämää sen enempää,  toki siinä on se, että perjantaina en välttämättä pääse linja-autolla kulkemaan, mutta ei se minuun vaikuta, kun seuraavalla viikolla liikenne  palautuu normaaliksi. Sitten taas pääsee tuttujen kuljettajien kanssa kulkemaan, se on mukavaa!

Nyt se on selvä!

Ketkä kaksi presidenttiehdokasta ovat toisella kierroksella.  Nyt sitten pitää miettiä,  ketä äänestää. Vaihtaako ehdokasta vai pitääkö ehdokkaan ennallaan.  Tänään mulla om taas laulutunti,  se on iloinen asia! Hyvällä mielellä!

Ei voi valittaa, jos ei äänestä, näin on!

Nukkuvien puolueeseen ei kannata kuulua, vaan kannattaa äänestää! Ei voi valittaa, että on asiat huonosti, jos ei ole äänestänyt. Tänään on presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen varsinainen vaalipäivä, tänään, jos koskaan, kannattaa äänestää! Mutta jotkut jättävät äänestämättä,  älkää jättäkö äänestämättä!

No niin....

Nyt on mietitty tätä tulevaa lakkoa, en usko sen vaikuttavan meihin kovin paljon. Tokikaan ei voi tehdä ihan kaikkea, mitä normaalisti tekee, mutta en anna sen haitata, vaan ajattelen, että pienen ajan kuluttua se on jälleen mahdollista. Ystävien näkeminen saattaa olla aika haastavaa, mutta olen kuitenkin luottavainen sen suhteen, että heitä näkee taas  lakon jälkeen Näillä mä nyt .menen, olen iloinen tästä kaikesta, mitä on!

Miten tää on voinut mennä näin nopeasti?

Sitä on nyt ihmetelty todella paljon. Tuntuu, että äidin silmäleikkaus oli juuri äsken ja nyt siitä on kulunut jo viikko. Miettii vaan sitä, että onko aika oikeasti mennyt näin pian, kyllä se vaan on! Toipuminenkin on sujunut ihan mukavasti, siitä ollaan yhtä mieltä.  Tämän yön jälkeen ei enää tarvitse pitää suojakilpiä silmien päällä, se on jo iso askel eteenpäin!

Yle Kääre

Yle Kääre vuodelta 2023, ei se ollut mitenkään yllättävää, ainakaan sarjan suhteen. Talot huokuvat historiaa,  se oli se, mitä olin itse arvellut,  siltä osin se meni ihan nappiin! 

Ihanaa olla kotona!

Kyllä se mukavalta tuntuu,  kun ei enää tarvitse kulkea kahden kodin väliä.  Oma koti on se kaikkein paras paikka, kyllä sitä oppi ainakin sen, kun viikonloppuna on tässä edestakaisin kulkenut. Olihan se vähän pakon sanelemaa, kun äidille oli tehty silmäleikkaus,  emme olleet ollenkaan osanneet varautua siihen,  että se tulisi näin pian. Nyt  saaolla luottavaisin mielin,  että silmät tulevat kuntoon,  saa olla hyvällä mielellä just nyt!

Erikoinen viikonloppu!

No olihan se, kun nukuinkin ystävättären huoneessa oman huoneen asemesta. Syykin on ollut ihan selvä, äiti oli torstaina silmäleikkauksessa ja hänelle on sen takia asetettu nostorajoitus. Onneksi se ei ole kuitenkaan ihan koko aikaa, vaan kaksi viikkoa. Kyllähän minä normaalistikin kahvit keitän ja kaadan kuppiin, luultavasti teen sen myös nostorajoituksen päätyttyä! Sen olen jo päättänyt,  että näillä mennään!

Aikaisempi aloitus!

Nyt pitää muistaa se, että loppuviikosta kurssit alkavat aikaisemmin  Tänään karaoke alkaa jo puoli yhdeksältä,  puoli tuntia aiemmin kuin mitä se alkoi syksyllä. Italian kurssin aloituksen aikaistuminen on aavistuksen maltillisempaa, kun aikaistuma on 15 minuuttia. Tänään mä yritän parhaani kykyni mukaan ehtiä ajoissa, äiti on sitä mieltä, että ehdin!

Tänään

Vuosi 2024 on alkanut! Vuosi, jolta odotan paljon! Uudenvuodenaattona laitoin Ylen chattiin uuden vuoden toivotuksen kaikille ystävilleni, erityisesti Vainion Liikenteen Taalintehtaan varikon linja-autonkuljettajille, se tuntui hyvältä tehdä  Näin  hienoa se on, kaikki on hyvin on!