Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on 2024.

Onpa tulossa hieno päivä

Päivä, joka on yllättävä myös minulle, kun minäkään en tiedä yhtään mitään äidin sokkomatkasta.  Tänään ei sada, en usko, että pionien kukat vettyvät  enempää. Kauniit kukat ja niitä on paljon!

Onneks on ohi!

Tämä meidän hurja kuorossa kiljuminen! Sitä se oli koko viikonlopun,  perjantaista lähtien! En olisi ikinä uskonut,  että  joutuisimme kuorossa huutamaan. Olisi se minunkin karjumiseni ollut omiaan herättämään koko talon, näköjään minulla myös olisi ollut siihen mahdollisuus. Kyllä mä olen tyytyväinen,  ettei meidän tarvitse kiljua kuorossa!

Ihan mahdotonta!

Hyvin meillä on mennyt muuten, mutta räksyttäminen ei ole mukavaa. Eihän se muuten mikään olisikaan, mutta haukunta on niin kimakka,  että se ottaa korviin.  Huiskun kanssa on muuten ihan mukava olla, on kiva tehdä pieni lenkki ja nauttia siitä.  Onhan hän ihan mukava koira, siitä ei pääse yli eikä ympäri!

Uusi viikko

Ihan huippu viikonloppu  on ollut,  kun on tätä Power Cupia on tullut seurattua. Tällekin viikolle mahtuu monta mukavaa asiaa, kun torstaina menen Vivamoon. Iltatorikin on, Stig on tulossa! Kiva on aloittaa uutta viikkoa!

Tää on ollut hienoa!

Epävakaisesta säästä huolimatta tää viikonloppu on ollut tosi hieno! Salon Viestin somekanavien kautta on ollut mukavaa seurata, miten Power Cup on edennyt.  Voi vitsi, millaisella fiiliksellä sieltä tullaan takaisin! Varmasti sillä fiiliksellä,  että mukavaa siellä on ollut! On tää ollut tosi mukavaa!

Power Cup!

Om se vaan taas niin huikean hieno juttu,  kun tätä lentopallon junnuturnausta saa seurata heti kesän alussa. Tää vaan on niin hienoa, kun on kaikki kohdallaan.  Kaksi hyvää päivää ja iloa paljon, tänään se on sellaista. Salon Viestin junnuja on 14 joukkuetta,  kaikkia olisi tarkoitus seurata. Tänään se taas on, nyt jo toinen päivä!

Tää on niin parasta!

Kun on kesä ja täydellinen hyvä mieli kesää ajatellen. Tänään mä just mietin,  että eihän tää kesä ole kunnolla vielä alkanut, mutta kun on jo kolmas päivä, niin kyllähän se jo on alkanut. Onneksi on saanut olla lomalla jo vähän pidemmän aikaa, mukavaa se on olla!

Haikeaa se on...

Kun torstaina ja perjantaina pääsee viimeistä kertaa Jonckerien kyydissä.  En ole edes laskenut, kuinka monta kertaa olen Jonckerien kanssa kulkenut, mutta aika monta varmasti on.  Tänään sitten koulujen kesäloma alkaa,  nyt on mukava kuunnella lasten ääniä omalta kotipihalta!

Kesäfiilis

Musiikki soi ja mä olen onnellinen. Aamukahdeksasta asti on oltu liikenteessä,  on ollut ihan sopivaa, kun nousin aikaisin aamulla ylös.  Tänään aamulla tuli koululaisia Halikon Armfeltin koululta, he olivat menossa perhepuistoon. Ja mulla ei ollut mitään sitä vastaan, että lapsia on mukana!

Paljon perjantailta!

Viikonloppu alkaa ja fiilis on korkealla.  Pari kertaa olin kaupungilla,  toisella kerralla  reppu oli niin painava, etten tahtonut saada sitä nostettua linja-auton lattialta. Ihmettelin, mikä oli, kun reppu painoi, mutta syykin oli selvä. Ensin olin käynyt Tokmannilla ja ostanut sieltä pesuaineita. Sitten vielä lataan ruokakaupan ostokset pesuaineiden päälle, no eihän se mikään ihme ole, että reppu painaa. Mutta fiilis on ihan korkealla tänään!

Aikamoinen päivä!

Kaksi linja-automatkaa meni Radio Novaa  kuunnellessa,  kun kuljettajalla soi Nova. Aamupäivällä oli mukava matkustaa, kun lapsia oli mukana.  Vilkutin heille linja-auton ikkunasta,  voi vitsi, miten hyvältä se tuntui! Oli vaan niin iloinen lasten mukana olosta!

Parasta just nyt

On ilman muuta ollut runoesitys ja Taalintehtaan reissu. Molemmista jäi hyviä muistoja. Niitä on mukavaa pitää mukana. Tänään mä nautin ilosta, koska sitä on. Mä nautin hyvästä mielestä, koska sitä on. Haluan olla iloinen!

Loppuviikko

Voi olla, etten pysty ollenkaan välttymään Radio Novan kuuntelulta myöskään vapun jälkeen. Katsotaan,  miten asian kanssa käy. Just oli puhetta siitä,  kuinka nopeasti viikko menee,  Tänään on hyvä mieli, näillä nyt mennään eteenpäin. Varmasti on hy fiilis myös tänäöb!

Ei sitten millään...

Välttynyt Radio Novan kuuntelulta vappuaattonakaan! Johtui kyllä ihan siitä, kun olin Markon kyydissä pariin kertaan vappuaaton aikana, joten sen saattoi kyllä ennakoida,  että näin siinä käy. Enkä.minä ihan sieltä kronkelimmasta päästä ole, mitä tulee radion kuunteluun, Novakin siinä menee muiden mukana!

Minne tääkin kuukausi on taas livahtanut?

Sitä ei vaan meinaa uskoa, että se huhtikuukin meni näin nopeasti. Ihmetteler vaan kovasti,  mutta näin se nyt vaan on mennyt. Olen ollut kovin iloinen siitä, mitä hyvää on tapahtuma,  sitä on myös tapahtumassa,  Huhtikuu on lopussa, mutta on toukokuu hyvä sekin!

Kaksi vahvatahtoista vastakkain

Pitää kyllä myöntää, että melkoinen tahtojen taistelu on minun ja Huiskun välillä ollut. Huisku haluaisi äidin makuuhuoneeseen, mutta minä en oikein halua, koska tiedän, kuinka tärkeää uni on. Olen töninyt häntä oven luota pois niin, että puremakin on ollut lähellä,  mutta äidin uni häiriintyy turhaan ja sitä en oikein halua. Näinä kahtena päivänä on kyllä ollut tahtojen taistelua hyvin vahvatahtoisten tyyppien välillä . .

Tosi ikävää....

Kun joutuu päästelemään ärräpäitä suustaan , mutta kun siinä on sekin, että ei halua Huiskun haukkuvan oikein aikaisin aamulla. Mutta meidänkin pitää ymmärtää se,  että Huiskukaan ei ole enää kovin muori.  Mutta hänenkin pitää ymmärtää meitä.

Hienoja päiviä!

No on niitä ollut ihan kiitettävästi tämän viikon  aikana. Kun just on saanut edellisen hyvän päivän menemään, seuraava odottaa jo melkein nurkan takana. Kyllä nämä kaks konserttipäivä ovat olleet tosi hienoja, nyt voin tehdä kesäsuunnitelmia loppukeväästä, se tuntuu tosi mukavalta!

Macanudo ja hyvä viikonloppu

Olen löytänyt itselleni sarjakuvakirjan, josta pidän kovasti.  Kirja on Macanudo, se löytyy englanniksi, mutta lehtikuvina on myös suomeksi. Löytyy ainakin Salon Seudun Sanomista ja Ilta-Sanomissa on myös. Viikonloppu sujui oikein hyvin, nyt sitten on hyvä mieli lähteä konsertteihin!

Takatalvet saisivat jo riittää!

Nyt alkaisi kiintiö takatalvien suhteen olla jo täynnä, mutta vielä kerran piti takatalven tulla. Toki monta kertaa voi olla lunta huhtikuussa, mutta joku roti näihin takatalviin olisi ihan paikoillaan.  Toivottavasti nyt olisi viimeinen takatalvi!

No eipä voinut siltä välttyä tänäänkään

Kaks kertaa Kemiönsaaren autoissa, kummassakin soi  Radio Nova. Ja mä vaan olen iloinen siitä , että konserttien harjoittelu on sujunut hyvin flunssasata huolimatta. Se on hyvä. 

Voitettu kanta

No nyt flunssa alkaa olla voitettu kanta. Tänään minä vaan en tahtonut muistaa, että Muistojen Bulevardi tulee myös sunnuntaiaamupäivisin. Muutama sunnuntai on mennyt näin , etten ole muistanut. Mutta nyt on kyllä niin ikävä tää, kun kaikki mitä tekee, ottaa enemmän päähän, myös ylireagointi. Joten sitä kannattaa nyt välttää. 

Upeaa Gnistan!

Täytyy kyllä sanoa, että upeasti on Gnistan Veikkausliigan aloittanut! Ei sitten yhtään kumartanut Turun Interiä, vaan nousi rinnalle ja ohi. Gnistanilla on kerta kaikkiaan hieno fanijoukko, tuntuu, että jo se saa hyvän meiningin aikaan. Mä pidän Gnistanista, mutta myös Ilves on hyvä!

Edelleen sitä mieltä

Että oli tylsää olla poissa, mutta parempi se kuin välinpitämättömän tartuttajan maine. Sitä mainetta minä en todellakaan tahdo, koska en ole  valmis kuuntelemaan ihmisten pahansuopaa juoruilua. Helvetin hullua tämä jokapäiväinen pörssisähkön hinnan vahtiminen, siitä en pidä ollenkaan. Mutta tehtävä sekin on.

Poissa vielä tämä päivä

No pakkohan se on vielä olla, ettei lenssu leviä muihin. Enkä todellakaan ole innokas saamaan pöpöjen levittäjän mainetta. Varsinkaan, jos leviävä pöpö liittyy jollakin tavalla lenssuun.  En kyllä olisi kaivannut lenssua ollenkaan, saati sitten sään mukanaan tuomaa takatalvea. Kaksi tarpeetonta asiaa, joita kumpaakaan ei olisi tarvittu!

Pelottava yö

Onhan se, kun ei tiedä yhtään, kuinka hyvin sitä nukkuu pärskimisen ja tukkoisuuden keskellä. Missään vaiheessa ei ollut aihetta pelkoon, vaan yö sujui tosi hyvin. Olen kyllä aina nukkunut hyvin, ei ole aivastelu pahemmin haitannut. Olen kyllä luottavainen,  että seuraavanakaan yönä aivastelu ei haittaa!

Hyvä fiilis

Sitä ei haittaa edes sääennusteisiin pesiytynyt takatalvi, yritän pitää yllä hyvää mieltä mahdollisesta takatalvesta huolimatta.  Eihän lunta tarvitsisi tulla tippaakaan,  mutta sääennusteiden laatiminen on välillä vaikeaa, kun sääennusteissa on  paljon epävarmuuksia.  Pitää vaan yrittää olla haukkumatta, koska meteorologit vaan tekevät työtään.

Kelloja muutettu

No näinhän on tullut tehtyä! Ja hyvä pääsiäismielikin on,  yksi pääsiäispäivä on vielä. Sen takia on vielä yksinlaulusta taukoa,  mutta kyllä seuraavalla viikolla on ihan normaalisti.  Tänään mä saan toivottaa hyvää pääsiäistä kaikille mun ystäville ja sukulaisille,  olette mukavia!

Tepsin kausi ohi, mutta oon ylpeä!

Totta kai mä odotin sitä, että kausi olisi vielä jatkunut, mutta mennään nyt näin. Tappara ja TPS pelasivat tosi hienon puolivälieräsarjan, rehtiä menoa oli kaiken aikaa sarjan aikana.  Olen tosi ylpeä siitä,  miten Tepsi nosti tasoaan kauden edetessä, se on kyllä todella iso ylpeyden aihe ainakin minulle, toivottavasti myös muille Tepsin kannattajille. On hienoa olla Tepsin kannattaja just nyt,  hienointa ikinä!

Just nyt...

Ajattelen, miten hienoa on, kun pääsee laulamaan karaokea! En kyllä ikinä olisi osannut aavistaa, että vielä pääsiäistorstaina pääsee laulamaan, mutta näin se nyt menee. Tänään on se hyvä fiilis, kun nauttii vielä laulamisesta. Toivottavasti kaikki olisi kohdallaan laulaessa, sitä todellakin toivon! 

Ei oo todellista!

Toinen  kerta puolivälieräsarjan aikana, kun Tepsi voittaa Tapparan, ei se Tapparakaan ihan voittamaton ole. Eihän sitä meinannut ensin uskoa, mutta pakkohan se on! Ja etenkin nyt, kun näki sen tosta Pohjoisen TPS-kannattajien ryhmästä,  niin tuntuuhan se tosi mahtavalta  Hyvä Tepsi! 

Mitenkäs mahtaa käydä tällä viikolla?

Tuon Radio Novan kanssa, en kyllä tiedä sitä vielä ollenkaan! Voi kyllä olla, että tämäkin viikko menee ainakin osittain Novaa kuunnellen, riippuen siitä,  missä sattuu olemaan. Monta viikkoa on mennyt niin, että Radio Novan kuuntelulta ei ole voinut välttyä, saattaa hyvin olla, että tämä viikko menee myös niin. Nyt sen näkee, kuinka käy!

Vähän vähemmän kurssipäiviä

No sitähän se alkava viikko tarkoittaa, kurssien poisjäännin takia teenkin nyt sitten puolikkaan viikon. Yksinlaulu jää pois keikan takia ja italian tuntia ei ole, koska perjantai on pyhäpäivä. Tiistain ja torstain kurssit ovat normaalisti,  joten ei tarvitse olla huolissaan siitä,  ettei kursseille pääsisi. Ihan mukava juttu,  vaukka viikosta tulee normaalia lyhyempi. Hyvillä mielin mennään!

No olihan päivä!

Tänään oli kyllä aikamoinen päivä! Kovasti ajattelin, että mä voisin saada itselleni  hyvän lauantain, niin siinä sitten kävikin! Ystäviä ajatellen on mennyt tämä päivä, erityisesti Kemiönsaarella  asuvat ystävät ovat olleet sydämen päällä. Miten en ole tämänkään viikon aikana välttynyt Radio Novan kuuntelulta,  monta viikkoa on mennyt näin! Olen ihmetellyt tätä, mutta olen kyllä ajatellut,  että eipähän tuo Radio Novan kuuntelulta välttyminen olisi niin mahdollistakaan ollut, varsinkaan bussissa, kun valtaosa kuljettajista on Novaa kuuntelevia. Toivottavasti ensi viikolla saisi taas Novaa kuunnella!

Ihan ihmeellistä!

Kun aina vaan aikaisemmin ja aikaisemmin tulee valoisaa! Päivästä toiseen sitä ihmettelee, mutta näinhän se nyt menee pitkälle kesään asti!  Mitä muutakaan voisi olla kuin tyytyväinen, kun näin ihmeelliseltä tuntuva asia on tapahtumassa! Näin mennään just nyt, näin on hyvä!

Parasta just nyt!

Torstaiaamu, miten mahtavaa! Saas nähdä,  miten kaverin kanssa laulaminen sujuu, tuleepahan sekin kokeiltua. Olen kyllä luottavainen onnistumisen suhteen,  koska mulla on Paula kaverina  Aina, kun teen Paulan kanssa jotain, voin olla melko varma siitä, että onnistuu. Tänäänkin mä uskon, että laulaminen sujuu!

Tepsi puolivälieriin!

Tää oli kyllä niin mahtavaa! Keskiviikkona kausi jatkuu! Olin jo melko varma, että Lukko menee, mutta noin siinä vaan kävi, että Tepsi meni! Tappara tulee Tepsille vastaan,  tuntuu kyllä hienolta olla Tepsin kannattaja just nyt! Ihan supermahtavaa!

Saas nähdä, miten tällä viikolla käy

Yhtään ei tiedä, pystyykö välttymään Radio Novan kuuntelulta, saattaa kyllä olla, ettei pysty,  kun en viime viikollakaan pystynyt. Ei se kyllä minua pahemmin haittaa,  on sitä sen verran jo tottunut, että mielellään sitä kuuntelee. Olen kyllä melkoisen varma, etten välty Radio Novan kuuntelulta tälläkään viikolla,  loppuviikosta olen viisaampi sen suhteen.  Voi olla, että en pysty välttymään, toki se riippuu myös siitä, olenko linja-autossa vai kotona.   Olen kuunnellut Novaa myös omalta puhelimeltani, se on ollut tosi hienoa!

Tänään vielä

Pitäisi saada hyvä fiilis roudattua italian tunnille, no eiköhän se onnistu! Ainakin sitä on luottavaisin mielin sen suhteen.  Mutta nyt kyllä on jotain sellaista,  mitä ei.niin saisi olla, Tänään just huomasin, kuinka paha mieli minulle oli tullut. Nyt sitä pahaa mieltä ei saa olla tässä päivässä. Nyt en halua sitä ollenkaan!

Ei halua huonoa fiilistä päivään

No ei todellakaan, ei varsinkaan nyt, kun tietää  hyvän päivän olevan tulossa. Ei se haittaa, jos ärräpäät vähän lentävät, mutta  ne eivät saa pilata koko päivää. Tänään meillä on vapaavalintainen kappale, en ole vielä päättänyt, mitä laulaisin.  Ehkä joku suosikki löytyy, se on ihan varma asia!

Keskiviikko..

Tänään on vapaapäivä,  ei tarvitse mennä kansalaisopistolle. Äiti ei mene mielellään kaupungille sadesäällä,  joutuu tosta nivelreumasta, on ymmärrettävää. Tänään on aurinkoista, siksi voidaan lähteä. Mulla on hyvä mieli,  Tänään iloa riittää!

On tää niin mahtavaa!

Oli niin onnellinen hetki Kun oli hyvä päivä. Laulaminen on mukavaa! Kuka on hyvä? Me kaikki ollaan!

Supermahtavaa!

No onhan se, kun uusi viikko pyörähtää käyntiin! Ja yksi viikko mennyt niin nopeasti, ettei ole meinannut ollenkaan pysyä vauhdissa mukana! Tänään sen just huomasi,  miten hienoa elämä voi joskus olla.  Se on ihan parasta just näin kuin se on nyt. Ei tarvi muuta kuin tän hetken!

Ei ole mitään järkeä

Alkaa hamstrata polttoainetta, kun sitä nyt vielä on saatavilla. Saman vetoomuksen esitän myös minä: Älkää hamstratko! Hamstraamisessa ei ole mitään järkeä,  tarvetta hamstraamiseen ei ole. Ei edes silloin, kun on lakko päällä. Mutta ihmiset ovat vähän hölmöjä, toki ymmärtää sen, että haluaa varautua lakkoon, mutta polttoaineen hamstraamineb ei ole järkevää. 

Hyvää fiilistä

Kun viikonloppu alkaa, nyt saan hyvän fiiliksen hyvästä musiikista. Täältä tullaan,  maaliskuu, tervetuloa! Musiikki soi ja hyvä mieli, se on se juttu,  mikä saa päivän hyväksi. Niin kauan pitää  kuunnella myös naputtamista, koska muuten ei oikein opi. Vaikka se naputtaminen ei ole mukavaa, mutta kyllähän sitäkin  pitää kuunnella.  Just nyt,  näin on hyvä!

Lähdetty on, vaikka ei ole niin tykännyt

Täytyy kyllä myöntää,  että en ole oikein pitänyt tästä karaoketunnin puolta tuntia aiemmasta aloittamisesta. Jumppahetken ja hengitysharjoitukset olisi voinut pitää, mutta ääniharjoitukset ovat tylsiä. Kun haluaisi jo päästä laulamaan, aina on jokin tylsä ääniharjoitus, mikä pitää tehdä. Mutta nyt mennään näillä,  täytyyhän niitä ääniharjoituksiakin tehdä, vaikka ne olisivat kuinka tylsuö.

Kumnallista..

Kun rohkeus ei vaan riitä kysymään, mitä naapurissa on tapahtunut.  Tiistaina saksan tunnilta tullessa Elias oli ulkoiluttamassa Samua, en uskaltanut kysyä häneltäkään. En ymmärrä miksi, koska äiti oli ainakin sitä mieltä,  että voisin kysyä. Vai onko tässä kysymys siitä, että koen tämän liian tunkeilevaksi,  voi olla kyse ihan siitäkin.  Kun on tottunut siihen, että ei ole liian utelias. 

On onnellinen

Kun se päivä on mennyt hyvin. Jos olisi hyvä mieli! Tänään on iloinen päivä, mulla on saksan kurssi.  On ollut hyvä viikko lomailla ja nauttia,  kyllä mä olen hyvällä mielellä nyt,  kun toinen päivä!

Taas mennään!

No niinpä, nyt on ollut sellainen fiilis, että on ihan hyvä mennä  Kun on saanut levätä loman aikana,  on paljon mukavampi jatkaa kursseja. Fiilis on niin mahtava kuin vain voi olla! Tänään mä just mietin, että on tää vaan niin mahtavaa taas, kun kaksi viikkoa on jo edellisistä kerroista. Nyt on taas ihan mukava aloittaa.  Saatiin uudet naapurit viikonlopun aikana,  sekin on mukavaa!

Mitä ihmettä?

On kyllä ihmetellyt kerran ja toisenkin, mitä naapurillemme on tapahtunut, en vaan ole uskaltanut kysyä, koska olen kokenut sen liian tunkeilevaksi. Ei sitä halua menettää hyvää ystävyyttä liialliseen tunkeilevuuteen. Kun on melkein kolmekymmentä vuotta asunut tässä, naapurista on tullut ystäviä. Ja siksi en halua olla liian tunkeileva.

Kaksi vuotta sotaa...

Kaksi vuotta brutaalia hyökkäyssotaa takana, Venäjä on pommittanut Ukrainaa todella paljon,  koko maa on lähes tuusannuuskana.  Tämä on surullista, miten brutaalia sota on. Sitä on nähty tarpeeksi  

Parasta just nyt ...

On ihan se, että saa olla kotona ja nauttia lomasta. Eikä haittaa, vaikka sää vähän lauhtuisi loppuviikosta, mun talvilomaviikkoni on ollut huikean hieno! En olisi ikinä voinut uskoa, että helmikuukin menisi näin nopeasti,  Johtuu kyllä ihan siitä, että helmikuu on se kaikkein lyhyin kuukausi. Se on sitä silti, vaikka kuun loppuun on lisätty karkauspäivä. Hyvä fiilis ja iloinen, sitä se loma on ollut!

Ensimmäinen lomapäivä

Onhan tämä ensimmäinen talvilomapäivä ollut todella hieno! Siihen mahtui kokkailua ja elokuvissa käynti. Elokuva oli Heinähattu,  Vilttitossu ja kana. Aina hienommalta elokuvaa tuntui katsoa, kun siinä oli näyttelijöitä omasta kotikaupungistani. Hauska elokuva ainakin oli, hauskinta oli, kun kana oli hypännyt linja-autoon ja tullut sulkapalloleirin jälkeen Heinähatun ja Vilttitossun kotiin. Kävikin niin, että kanat ystävystyivät ja saivat jäädä Penttilän tilalle, mukavaa!

Inhon tunnetta

Joka ei kohdistu meteorologeihin sinällään, vaan sääennusteisiin, jotka jatkuvasti lupaavat jonkin sadealueen olevan tulossa. Nytkin on luvassa umpisurkeaa ajokeliä, kun eteläosassa maata ollaan lähdössä reissuun. Just katsoin Ylen verkkosivuja ja suurimmassa osassa maata ajokeli on erittäin huono.  Pitää myös ymmärtää, että sään ennustaminen voi olla todella vaikeaa, jos meteorologeja haukkuu, haukkuu väärää puuta!

Torstaina...

Saatiin selville, mitä me laulamme open valintoina. Minulla on taas kerta kaikkiaan hieno kappale, ihan kuten syksylläkin on ollut.  On kyllä niin hieno, että on ilo laulaa! Syksylläkin oli ilman mukana, samalla tavalla on myös nyt! Kenties jopa konserttikappaleeksi asti, kuten syksyllä!

Lomaviikkoa odotellessa

No sitähän mä odottelen, viimeinen kurssiviikko on meneillään. Kovasti toivon ystävilleni Ari-Pekalle ja Markolle mukavia riparireissuja, kun ovat lasketteluleirien kanssa liikenteessä. Varmasti riittää kuljettamista molemmilla, riparitarinoita kuunnellessa tulee taas sellainen olo, että vitsi, miten mahtavaa!

Upea viikon alku!

No onhan se,  kun heti maanantaina päivä lähtee hyvin liikkeelle.  Aamulla katson, kun Taalintehtaalle  lähtevä bussi tulee mua vastaan. Melkein aina se tulee samassa kohtaa, kun olen menossa mäkeä alas. Niin se teki nytkin, se oli tosi hienoa.  Kuljettajalle tulee heilautettua kättään, ajattelen, että voi vitsi, enhän ole Markoa muutamaan viikkoon Salossa nähnyt ja nyt on! Taas on menossa viikoksi keskustanuoria ajamaan, nyt vaan vuodenaika on eri. Uskon, että Ylläksen  riparireissu on hieno kokemus niin riparilaisille kuin linja-autonkuljettajalle!

Vaalit ratkeavat!

Paljon on asioita, joita illan aikana jännitetään, mutta kyllä niitä on riittänyt pitkin tätä viikkoa  Kampanjoissa ei ole ollut minkäänlaista loanheittoa suuntaan tai toiseen, se on ollut. Muistan Alex Stubbin sanoneen, että toisen kierroksen kampanjoissa kunnioitetaan vastaehdokasta.  Se on ollut tosi mukavaa!

Nyt se selviää!

Kummasta tulee tasavallan presidentti. Tänään just mietin,  että onhan tämä ollut pitkä matka niin ehdokkaille kuin tukijoukoilöekin,  paljon on kierretty ympäri Suomea. On siinä mietityttänyt sekin, miten karsiutuneiden ehdokkaiden äänestäjät käyttäytyvät, lähtevätkö äänestämään vai jäävätkö kotiin.  Kotiin jääminen ei kannata, kannattaa äänestää!

Ei sentään ihan niin pitkä päivä

No ei, tänään on vain puolitoista tuntia pitkä  kurssipäivä, se on kyllä tosi hyvä, kun päivään mahtuu niin paljon muutakin. Hyvä viikko on ollut kaikin puolin, saa olla ihan luottavaisin mielin myös tänään.  Olen itsekin ihmetellyt,  kuinka hyviltä kurssit tuntuvat, vaikka sekaan mahtuu yksi pidempikin päivä. Hyvällä mielellä, nyt ollaan hyvän edessä!

Pakkasta, pakkasta!

No sitähän nyt on! Reilu kuukausi sitten oli ihan samanlaisia paukkupakkasia kuin nytkin,  Onneksi ei sentään ihan 40 pakkasastetta,  sitä on ollut pohjoisimmassa kulmassa Suomea. Etelämpänä on ollut parikymmentä astetta, selvästi vähemmän, mutta ei se eteläkulmakaan ole paukkupakkaselta välttynyt. Pitkä koulupäivä,  toivottavasti ei ole ihan nkkn kuva pakkanen kuin aikaisin aamulla!

On se hyvä

Kun ei ihan yhtä kyytiä mene koko viikkoa. Että on näitä vapaapäiviä kurssipäivien seassa. Välillä tehdään lyhyempää ja välillä vähän pitempää päivää,  päivien pituudet vaihtelevat puolestatoista tunnista  neljään tuntiin, neljän tunnin päivä on kaikkein pisin, jonka viikon aikana kansalaisopistolla teen. Mietin vaan, voinko mennä torstaina koripalloa katsomassa,  vähän se on siinä rajoilla,  jaksaako pitkän kurssipäivän jälkeen mennä.  Mutta jos menen, nikn kyllä ääntä lähtee!

Kuka iloitsee

Tänään, kun olen saksan tunnille menossa!  Tänään on kaikki kohdallaan ja mä vaan olen onnellinen.  Toivon, että mä olen mahdollisimman iloinen koko viikon, just näin on hyvä! Kuka iloitsee hyvistä fiiliksistä ja jutuista! Minö!

Lauluja on!

Ens i viikolle on jo laulut valmiina, olen monistanut itselleni todella mieluiset laulut! Näitä nyt laulettuja on ollut hieno laulaa, etenkin yhteislaulut ovat olleet todella mukavia. Kyllä Eetun keikkojen lomassa laulaminen on tuntunut todella hienolta, kun on ihan oikeasti saanut nauttia laulamisesta. Hyvän opettajan kanssa se on tosi mukavaa!

Tosi tuulista!

No sitähän se nyt on, tuulikello paukkuu nin, että ihan mun huoneeseen asti kuuluu! Suomessa ei ehkä ole niin voimakasta tuulta  kuin Norjassa, mutta olen melkoisen varma, että voimakasta on Suomessakin! Kyllä.mä selviän myös tuulisena päivänä kurssilleni, hyvä niin!

Niin helppo ymmärtää

Tämä lakkoilun syy, se, että meillä on kaikkien aikojen oikeistolaisin hallitus. Mutta en nyt anna sen haitata mun elämää sen enempää,  toki siinä on se, että perjantaina en välttämättä pääse linja-autolla kulkemaan, mutta ei se minuun vaikuta, kun seuraavalla viikolla liikenne  palautuu normaaliksi. Sitten taas pääsee tuttujen kuljettajien kanssa kulkemaan, se on mukavaa!

Nyt se on selvä!

Ketkä kaksi presidenttiehdokasta ovat toisella kierroksella.  Nyt sitten pitää miettiä,  ketä äänestää. Vaihtaako ehdokasta vai pitääkö ehdokkaan ennallaan.  Tänään mulla om taas laulutunti,  se on iloinen asia! Hyvällä mielellä!

Ei voi valittaa, jos ei äänestä, näin on!

Nukkuvien puolueeseen ei kannata kuulua, vaan kannattaa äänestää! Ei voi valittaa, että on asiat huonosti, jos ei ole äänestänyt. Tänään on presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen varsinainen vaalipäivä, tänään, jos koskaan, kannattaa äänestää! Mutta jotkut jättävät äänestämättä,  älkää jättäkö äänestämättä!

No niin....

Nyt on mietitty tätä tulevaa lakkoa, en usko sen vaikuttavan meihin kovin paljon. Tokikaan ei voi tehdä ihan kaikkea, mitä normaalisti tekee, mutta en anna sen haitata, vaan ajattelen, että pienen ajan kuluttua se on jälleen mahdollista. Ystävien näkeminen saattaa olla aika haastavaa, mutta olen kuitenkin luottavainen sen suhteen, että heitä näkee taas  lakon jälkeen Näillä mä nyt .menen, olen iloinen tästä kaikesta, mitä on!

Miten tää on voinut mennä näin nopeasti?

Sitä on nyt ihmetelty todella paljon. Tuntuu, että äidin silmäleikkaus oli juuri äsken ja nyt siitä on kulunut jo viikko. Miettii vaan sitä, että onko aika oikeasti mennyt näin pian, kyllä se vaan on! Toipuminenkin on sujunut ihan mukavasti, siitä ollaan yhtä mieltä.  Tämän yön jälkeen ei enää tarvitse pitää suojakilpiä silmien päällä, se on jo iso askel eteenpäin!

Yle Kääre

Yle Kääre vuodelta 2023, ei se ollut mitenkään yllättävää, ainakaan sarjan suhteen. Talot huokuvat historiaa,  se oli se, mitä olin itse arvellut,  siltä osin se meni ihan nappiin! 

Ihanaa olla kotona!

Kyllä se mukavalta tuntuu,  kun ei enää tarvitse kulkea kahden kodin väliä.  Oma koti on se kaikkein paras paikka, kyllä sitä oppi ainakin sen, kun viikonloppuna on tässä edestakaisin kulkenut. Olihan se vähän pakon sanelemaa, kun äidille oli tehty silmäleikkaus,  emme olleet ollenkaan osanneet varautua siihen,  että se tulisi näin pian. Nyt  saaolla luottavaisin mielin,  että silmät tulevat kuntoon,  saa olla hyvällä mielellä just nyt!

Erikoinen viikonloppu!

No olihan se, kun nukuinkin ystävättären huoneessa oman huoneen asemesta. Syykin on ollut ihan selvä, äiti oli torstaina silmäleikkauksessa ja hänelle on sen takia asetettu nostorajoitus. Onneksi se ei ole kuitenkaan ihan koko aikaa, vaan kaksi viikkoa. Kyllähän minä normaalistikin kahvit keitän ja kaadan kuppiin, luultavasti teen sen myös nostorajoituksen päätyttyä! Sen olen jo päättänyt,  että näillä mennään!

Aikaisempi aloitus!

Nyt pitää muistaa se, että loppuviikosta kurssit alkavat aikaisemmin  Tänään karaoke alkaa jo puoli yhdeksältä,  puoli tuntia aiemmin kuin mitä se alkoi syksyllä. Italian kurssin aloituksen aikaistuminen on aavistuksen maltillisempaa, kun aikaistuma on 15 minuuttia. Tänään mä yritän parhaani kykyni mukaan ehtiä ajoissa, äiti on sitä mieltä, että ehdin!

Tänään

Vuosi 2024 on alkanut! Vuosi, jolta odotan paljon! Uudenvuodenaattona laitoin Ylen chattiin uuden vuoden toivotuksen kaikille ystävilleni, erityisesti Vainion Liikenteen Taalintehtaan varikon linja-autonkuljettajille, se tuntui hyvältä tehdä  Näin  hienoa se on, kaikki on hyvin on!