Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2023.

Marraskuun viimeiset päivät

Vauhdilla ne menevät, ihan kuten koko kuukausi on mennyt! Tuntuu kyllä siltä, että karaokekonsertin eteen on tehty ihan kaikki, mitä tehtävissä on, ei sitä voi itseään uuvuttaa harjoittelulla. Mutta nyt mennään täysillä kohti xonserttia!

Konsertti ois vielä tulossa .

No just näin, karaoken konsertti olisi vielä tulossa. Olen harjoitellut todella paljon,  en kyllä muista, olenko koskaan harjoitellut ihan näin paljon. Olen tarttunut harjoittelumahdollisuuteen aina, kun on vaan osunut sopiva tilaisuus. Linja-automatkat, koti... Paikkoja on ollut todellakin paljon! Opettajallakin on osuutensa mun kappalevalinnassani, koska tää mun esityskappaleeni oli ensin hänen valintansa.  Nyt on mennyt jo niin pitkälle, että on konserttikappale!

Just nyt.

Kissat kehräävät Niin paljon on Menossa just nyt. Kaikki on hyvin.  Voisko mikään olla Paremmin...

Konserttiaika pyörähti käyntiin!

Ja millä tavalla! En olisi ikinä osannut kuvitella jonkun meistä laulavan klassisen musiikin mestariteosta ,  en ollut aiemmin sitä missään konsertissa kuullut. Hieno veto opettajaltamme oli se, että Gustafssonin suvun naiset  laulavat peräkkäin. Minä lauloin ensin, sitten isän serkku heti perääni. Hienoa oli, kyllä mä niin nautin!

Aika hyvä juttu!

Aika hienosti sain sovitettua karaokeharjoittelun bussimatkojen lomaan, kun olin sen suunnitellut. Tänään on viikon viimeinen päivä,aika sateisen harmaata on tänäänkin. Hyvä mieli jää, haluan antaa sitä muillekin!

Upeaa fiilistä ja viikonloppua

Hieno fiilis on jäänyt tästä marraskuun ensimmäisestä kokonaisesta viikosta, on vaan ollut niin hienoja juttuja viikon aikana. Yksinlaulukonserttiin tulevaa laulua en ole vielä päässyt treenaamaan,  mutta suunnitelmissa on treenata myös sitä. Ehkäpä tänään jossain kohtaa  päivän aikana tulee sekin treenattua . Luottavaisin mielin ollaan konsertin suhteen,  toivottavasti molemmat menisivät hyvin!

Onhan se nukavaa

Kun saa konserttia varten hienon kappaleen laulettavaksi. Opettajan valinnasta se lähti liikenteeseen, viime viikolla lauloin sen uudelleen, nyt se on valikoitunut konserttiin En olisi ikinä uskonut tämän menevän näin, mutta näin  tämä nyt on mennyt. Upein mahdollisuus ikinä!

Aika mukavaa!

No onhan se, kun on ollut ihan mukava päivä! Tänään sain laulaa toisen konsertin kappaleen, josta olen pitänyt kovasti.  Enkä voi vieläkään unohtaa tätä päivää! Lauloin karaokekappaleeni vieressäni istuneelle naiselle ja myös Markolle, Se on  mukavaa!

Mitä on suunnitelmissa?

Ainakin se, että aloitan tämän viikon aikana itsenäisen harjoittelun marraskuun aikana olevia konsertteja varten. On mukava harjoitella muiden kanssa, mutta pidän myös itsenäisestä harjoittelemisesta. Onneksi olen omalta osaltani jo lyönyt laulut lukkoon, sekin mahdollistaa itsenäisen harjoittelun aloittamisen.  Minä olen tyytyväinen,  kun saan olla laulamassa!

Pidin oikein kovasti mun kappaleesta!

Kyllä, mun opettajan valinta oli kerta kaikkiaan hieno. Oli ensimmäistä kertaa sellainen kappale, josta ihan selkeästi piti. Eikä tullut mieleenkään,  etteikö sitä voisi laulaa uudelleen, mutta toki muitakin vaihtoehtoja on. Olen vaan nyt niin onnellinen,  kaikki on hyvin, tänään taas lauletaan, hyvällä mielellä mennään!