Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2023.

Mä vaan olen ...

Nautin siitä,  että on näitä hyviäkin päiviä viikon mittaan,  niin on nyt tällä viikolla ollut aika monta kertaa. Nyt on kyllä menty ilolla tämä viikko eikä yhtään huonoa päivää ole ollut.  Paras yksittäinen päivä on ilman muuta ollut torstai, päivä, jona kaikki meni nappiin!

Onhan niin hienoa

Kun kaikki menee hyvin, tässä on nyt ollut monta hyvää päivää. Voi vitsi sentään  millaisia nämä päivät ovatkaan olleet, eipä ihan heti tule mieleen,  että päivät olisivat olleet näin hyviä. Mutta nyt oli ja tyytyväinen saa olla!

Aika huikea päivä!

No, olihan se torstai aika hieno päivä, en kyllä ikinä unohda sitä. Laulu sujui, kaikki oli niin kohdallaan,  lauluvalinta, ihan kaikki. Tiesin,  että saan sen menemään, aika luottavainen olin, kun kolmantena olin vuorossa. Laulu oli niin kohdallaan,  kyllä sen kuuli myös opettajan kommentista.  Hyvä mieli lähteä nyt vielä perjantaihin, kaikki on hyvin!

Jännittävin karaokepäivä ikinä!

Kyllähän se ilman muuta tänään on, kun me näitä opettajan valintoja laulamme. Omasta kappaleestani voin sanoa, että aika kunkku kappale se on. Heti saatuani tiedon laulettavasta kappaleesta laitoin sen Spotify-listalle, parilla listalla taitaa olla. Mutta nyt toivon, että mun kappalerni menisi mallikkaasti, sitä odotellessa!

Lomalta paluu

No sehän tässä edessä on, ihan mukavalta se tuntuu. Kyllä lomalla oleminenkin on ollut mukavaa, se auttaa jaksamaan nyt tän kaikkein pimeimmän ajan. On niin mukavaa nauttia kursseilla käymisestä, kun on lomaillut tän viiden päivän periodin. Kyllä nyt on ihan mukava juttu, kun pääsee laulamaan!

Toiveita ois!

Ainakin se, että opettajan käsi ei kävisi hiiren napilla niin usein.  Kun välillä tuntuu, että se käy liian usein.  Kyllä mä tälle olen selityksen saanut, mutta en vaan ole jostain syystä voinut ymmärtää, mikä pointti välisoittojen pois kelaamisessa on. Pointtina taitaa olla se,  että välisoitot vievät aikaa laulamisesta, siksi niitä on kelattu pois. Joten nyt olisi aika ymmärtää eikä raivota kelaamisesta.

On tämä syysloma mennyt pian!

No onhan se! Kun on miettinyt,  että on ehtinyt aika paljon. Tänään mä olen ihmetellyt, kuinka upeaa lomaviikkoa on saanut mennä! Tänään kaksi mestaruusliigan peliä Salohallissa,  kun myös Tuto Volley pelaa oman ottelunsa Salohallissa.  Miesten liigaa ei olekaan aikoihin pelattu Salossa, joten sen puoleen on hyvä, kun Tuto Volleyn porukka tulee Saloon! Kiva nähdä livenä joukkue, jota on kannattanut etänä mestaruusligataipaleen alusta asti!

Parasta just tänään

On se, kun kaikki on hyvin. Saa laittaa luottavaisin mielin päivän liikkeelle.  Ei tarvitse ajatella mitään muuta kuin sitä, minkä löytää edestään. Ei tarvitse ajatella kuin sitä, miten päivän saa hyväksi. Mun päivä on ihan parasta just sellaisena kuin miksi sen teen. Tänää  on ihan paras päivä!

Syysloma liikenteeseen!

No just näin, yksi italian tunti on vielä tänään ja sen jälkeen loma lähtee liikenteeseen.  Mulla menee iso osa lomaviikkoa karaoken harjoittelemiseen, mutta ei mun lomaviikkoni suinkaan pelkkää karaokeharjoittelua ole,  toki siinä on myös muita juttuja.  Tänään me vaan ollaan iloisia siitä, että mieli on hyvä, nyt mennään  tällä!

Hauska kommentti!

No olihan se, Kiviojan Pirjo oli kommentoinut mun julkaisuani Facebookissa, että jaan valttikortteja läheisilleni.  Tuota en ollut tullut ajatelleeksi,  siksi vähän ihmettelin kommenttia. No varmaan asia on näin, mutta vasta Pirjon kommentti herätti minut tätä asiaa pohtimaan. Tänään olen pohtinut sitäkin, miten hienoa on, kun om ystäviä, jotka sanovat mitä vaan positiivista!

Upeat kaksi päivää

Kyllä mulla oli maanantai jo hyvä, kyllä mä osasin sen jo ennakoida. Paras aamun aloitus on se, kun laittaa puhelimeen musiikin ja syö maailman parhaan aamiaisen. Kurkistan huoneeni ikkunasta ulos, näen aika harmaan taivaan. Näillä mennään, päivästä tulee hyvä!

On ollu hieno päivä!

No kyllä, oikeastaan koko viikko! Ei voi napata yhtä yksittäistä päivää, vaan pitää katsoa koko viikko kerrallaan.  Tänään olen ajatellut perjantaita, kuinka hieno se oli! Illalla kotiin tullessa kaikki oli niin hyvin ja sai iloita!

Superhienoa!

Perjantaina Tepsi voitti ja lauantaina hävisi. Mutta perjantain ja lauantain aikana on ollut niin mukavia juttuja, että ei mitään rajaa. Olen monta kertaa miettinyt sitä, millaista linja-autonkuljettajilla on, kun minä olen kyydissä,  ei vaan ole koskaan tullut kysyttyä. Nytkin olisin voinut Markolta kysyä, mutta en vaan hoksannut.  Mutta yhtä kaikki,  superhieno on ollut!

Tätä ei tarvitse edes harkita

Että pyörällä jaloille tulleet pojat saavat anteeksi.  Minun pitää sanoa se heille, kun  näen heidät seuraavan kerran kaupungilla tai missä ikinä se onkaan mahdollista. Kun he pyysivät anteeksi, minä annan anteeksi, näin se menee!

Minua ei haittaa

Jos joku yö.menee vähän toista yötä huonommin. Onneksi minulle ei tule lovin usein näitä huonosti nukuttuja öitä, ne ovat minulla hyvin harvinaisia. Jos huonosti nukuttuja öitä tulee, se johtuu aika usein aivastelusta.  Harvemmin muut asiat valvottavat, mutta aivastelu on sellaista,mikä valvottaa.

Lokakuu liikkeelle!

Toivottavasti lokakuu olisi yhtä hieno kuin syyskuukin oli! Nyt on vaan niin mukavaa,  kun ehtii nauttia syksystä. Toivon kovasti upeaa lokakuuta, se olisi ihan todella mukavaa!