Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuu, 2023.

Niin parhautta!

No sitähän se elämä aina välillä on, etenkin nyt, kun kaikki on hyvin, tänään sen huomaa. Elämä on ihan parasta just nyt, ei tarvi ajatella, että ei osaa, kaikki osaa! Me osataan!

Tässä ja nyt

Mietin kaikkia ystäviä ja tuttuja, ihmettelen, kuinka kemiönsaareleaiset voivat muistaa minut niin hyvin. Kyllähän minä olin sielläkin aika pitkään, monet ihmiset tuntevat minut ja sitä kautta myös muistavat. Monet muistavat minut vieläkin, vaikka olen ollut jo liki kolmekymmentä vuotta sieltä poissa. Ei se minua haittaa, minusta on mukavaa, kun minut muistetaan!

Hieno juttu!

No onhan se, kun liki kolmekymmentä vuotta vanha Perniön joululehti löytyy, kun vähän paikkoja penkoo.  Tiesin kyllä lehden olevan tallessa, mutta en tiennyt, mihin se oli mennyt. Kyllä sen lehden löytyminen oli iloinen yllätys,  hyvä että emme olleet heittäneet sitä pois. Nyt olen sitä jo vähän selannut, omakin kirjoitus on sieltä löytynyt  Huh sentään,  miten sika rientää! 

On kyllä ollut hyvä päivä!

Tänään mä ihmettelen, kuinka hienoja päiviä on ollut! Musiikki on soinut kaikkina päivänä, niin se on soinut nytkin. Olen vaan ollut ihmeissäni, kuinka hyviä nämä päivät ovat olleet. Kyllä mä vaan olen nauttinut näistä hyvistä päivistä, mitä syksyyn on tullut, kiitos!

Ihan parhainta

On se, kun keskiviikko on tiistaita parempi.  Tämä on se mun normaali vapaapäivä, se on hyvä fiilis! Oli mukava kertoa, että tänään oli parempi päivä kuin tiistaina. Eikä haitannut sekään, että ääni on painuksissa, oon ihan luottavainen, että karaoke onnistuu!

Aamufiilis!

Onhan se tosi mukavaa, kun saa aamun hyvin liikenteeseen, kun saa kaikki hyvän päivän ainekset kuntoon. Voi vitsi, miten hienoja mun päivät ovat viimeisten viikkojen aikana olleet, on ollut taas monta hyvää päivää! Ja niitä tulee enemmän!

Synttäriviikko lähtee käyntiin!

No se on just näin, viikonloppuna meillä molemmilla, sekä äidillä että minulla, on syntymäpäivä. Minä aloitan,  naapurimme on välissämme, sunnu raina on sitten äiti. Tässä se lähtee pikkuhiljaa käyntiin! 

Om vain yksi meidän Tepsi!

Onhan se tosi hienoa, kun kausi alkaa kolmella voitolla! Yhdestä ottelusta tuli kaksi pistettä jatkoaikavoitosta, kahdesta muusta kolme pistettä. Voittojen tiellä on hyvä olla, mutta tärkeää on se, että myös tappion hetkellä seistään joukkueen takana.  Ei ole kovin mieltä ylrntävää lukea, miten Tepsin kannattajat törttöilevät vieraspelimatkoilla, miksi pitää olla aivoton? Kannattajat tekevät hienoa työtä kannattajakulttuurin eteen, mutta miksi pilata sitä aivottomalla törttöilyllä?

Tää on niin tätä!

Kun on hyvä mieli,  kaikesta nauttii niin paljon enemmän. Elämä on ihan parasta just nyt! Mä vaan yritän parhaani mukaan  nauttia ja olla kyydissä mukana. Se vaan on niin mukavaa, kun kaikki on niin hyvin kuin vain voi olla! Niin se vaan on elämä mennyt! Tänään on kaikki hyvin!

Parasta just nyt

On se, kun on hyvä mieli jostakin asiasta, jonka on jo saanut tehtyä. Olen niin iloinen just tästä hyvästä mielestä,  joka pyrkii tulemaan ihan viikon jokaisena päivänä. Tänäänkin on ollut halua olla hyvällä mielellä  ja se on hyvä. Tänään minun ei tarvitse mennä kouluun,  vaan nyr saa olla niin kuin haluaa!

Aika mahtava päivä

Onneksi sain anteeksi tökerön sanomiseni, olin niin pikaistuksissa siitä, että kaupungille tullessani olin elehtimisen kohteena. Elehtiminrn tarkoitti ditä, että minun pitäisi mennä pois. Ei se ekehtiminen sinällään aiheuttanut suuttumusta, vaan se, että  sitä tehostettiin vihaisin sanoin,  se oli se, mikä sai minut puhumaan tökerösti äidilleni  puhelimessa.  En kyllä puhu tökerösti kovin usein,  joten siksikin oli anteeksipyynnön sihetta. Hyvä, kun sain anteeksi!

Ei yöllistä aivastelua

En aivastellut ollenkaan sunnuntain ja maanantain välisen yön aikana,  se oli hyvä, että edes yksi yö menee ilman aivastelua ja lentävää räkää. Mutta yhtä kaikki, tuntuu hyvältä,  kun ei tarvitse miettiä, tuleeko aivastus, lentääkö räkä. Näillä nyt mennään, näin on hyvä.  Kaikki on ihan hyvin!

Harmittaa tämä nenä!

Kun se on tukossa kuin Turusen pyssy.  En tiedä, onko täällä mun huoneessa vielä pölyä, tekeekö se tätä jatkuvaa aivastelua ja lentävää räkää. Äiti arveli, että olen voinut altistua pölylle,  se sitten tekee sitä, että koko ajan aivastelee.  Mutta se kyllä auttaa,  kun pyyhkii pölyt pois. 

Ihan hienoa!

Oli kyllä kerta kaikkiaan hieno päivä! torstaina! Ja se kantoi minut tähän syyskuun ensimmäiseen päivään! Uskoisin, että myös tästä syyskuun puolelle menevästä osasta viikkoa tulee oikein hyvä. Ja mä vaan olen niin iloinen, kun kaikki on niin hyvin! Tästä se syyskuu lähtee liikenteeseen!