Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2023.

Meidän kodin paras paikka

Kyllä se ilman muuta on parveke, siellä menee suurin osa ajasta varsinkin kesäisin. On meidän kodissa muitakin paikkoja, joissa voin olla, mutta parveke on kyllä paikka, jonne tulee kaikkein eniten mentyä. Taas sitä istuu parvekkeella ja nauttii olostaan, tämähän on parasta just nyt. 

Loppukesän Cha Cha Cha!

Lasitehtaan puiston leikkipaikka saa uudet puistokeinut. Mulla on kuukauden päivät  omaan synttäriin, Tänään on ollut erityinen päivä, kun on niin hyvä mieli. Just on kaikki hyvin, niin hyvä mieli ja kaikki hyvin!

Saisko saman fiiliksen uuteen viikkoon?

Voishan se ihan mahdollista olla, tietysti se riippuu siitä,  millaiseksi teen sen. Kaikki on minusta itsestäni kiinni. Tänään mä vaan olen onnellinen siitä  että kaikki on kohtuullisen hyvin,  näillä sitä mennään! Kohti uutta ja iloista viikkoa!

Oma hyvä fiilis

Tänään erityisesti on huomannut, miten hienoa päivää on saanut mennä. Tänään aurinko paistaa ja mä olen onnellinen. kun kaikki on hyvin. Just nyt on kaikki hyvin, tässä ja nyt. Nyt mennään! 

Upea viikko!

No se täytyy kyllä sanoa, koirat ovat pitäneet tosi hyvin huolta siitä, että olen hyvällä tuulella. Yksikään päivä viikon aikana ei ole ollut huonotuulinen,  se on ollut todella hieno asia. Remi ja Samu ovat onnistuneet parhaiten pitämään minut hyväntuulisena, mutta ei vanhuskaan ole jäänyt yhtään huonommaksi. Tänää  vaan viikonloppu, näillä mennään!

Kurssivalmisteluja

Vähän täytyy jo niitäkin tehdä, kun lomaa on reilut kaksi viikkoa vielä jäljellä. Kielikurssit ovat ok siltä osin,  että kirjat ovat viime työkauden jäljiltä valmiina. Niitä ei enää tarvitse tulevalle työkaudelle ostaa. Yksinlauluun tarvittavia nuotteja olen monistanut  kun tarkoituksena on ottaa uutta laulettavaa mukaan Tietenkin otan sitten tarpeen mukaan lisää, mutta kolmella laululla pääsen mukavasti liikkeelle. Se om aika hienoa!

Jonckheeret liikenteessä!

No näinhän se on! Kyllä tuota toista tuli nähtyä kesän aikana pikavuorossa, mutta maanantaina oli jo tullut Kemiönsaaren vuoroon.  Pitkän aikaa oli ollut korjaamolla, mutta nyt kyllä tuntuu hienolta, kun on taas liikenteessä!

Vähänkö mukavaa!

Kun uusi viikko alkaa ja tajuaa, miten nopeasti viikko menee. Elokuu on jo kutakuinkin puolivälissä, koulussa on oltu kohta viikko. Eikä minullakaan mene kovin kauan, kun kansalaisopistonn kurssit taas alkavat. Kuinka mukavaa on, kun kaikki on hyvin ja nyt mennään eteen päin!

Sunnuntai

Istun parvekkeella, siemailen juotavaa, aamiaissämpylät on juuri syöty.  Olen vaan niin onnellinen ja iloinen tästä kaikesta,  mitä on viikon aikana tapahtunut,  ei se ole ollut ihan vähän.  Just se, että pitkä matka on mennyt hyvin, onhan se tosi hienoa myös minulle.  Onhan se tosi hienoa, kun reissu on onnistunut!

Upeaa, mahtavaa!

Onhan se tosi hienoa, kun juttelee Markon kanssa ja hän kertoo riparireissun menneen hyvin.  Kyllä sitä nyt osasi odottaa, kun tietää, kuinka kokeneesta linja-autonkuljettajasta on kyse.  Katsoin Markon Facebook-sivulla ollutta kuvaa , kyllä siinä henki meinasi salpautua,  kun maisema oli niin hieno. Mutta nyt on hyvä mieli siitä, että reissu on mennyt hienosti!

Huomaa, että syksy on tulossa

Kyllä sen huomaa, etenkin koulujen alkaessa ja kansalaisopiston ilmoittautumisten lähtiessä käyntiin. Minulle tärkeä syksyn merkki on, kun opiston kurssit alkavat pitkin syyskuun ensimmäistä viikkoa, neljänä päivänä olisi tarkoitus mennä. Vielä jaksaa, hyvä on mieli!