Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2023.

Aamuisia ääniä

Joka arkiaamu kello kuudelta sairaalanmäeltä on kuulunut räjäytyksen varoitusääni. On kuulunut myös Ylhäisissä asti,  matkaa sairaalanmäeltä meidän kotiimme on reilut kaksi kilometriä. Perjantaina se vielä kuuluu,  mutta viikonloppuna sitä ei ole juurikaan kuulunut, kun räjäytyksiä ei tehdä viikonloppuisin.  Tänään on hyvä päivä! Ainakin haluaisin olevan niin!

Ja nyt...

On kyllä niin hieno kesä kuin vain voi olla, aurinko paistaa,  lintujenkin ääntä olen vielä kuullut.  Kunna juttu, että kesä voi olla niin hieno, aina hienommaksi se tulee, mitä enemmän on puuhaa  kyllä mä nautin!

Onhan se hyvä asia!

Kun linja-autolaiturit saavat uuden asfaltin.  Toki se on tarkoittanut sitä, että on pitänyt mennä Mariankadulle linja-autoa odottamaan,  mutta eipä tuo nyt ole pahemmin minua haitannut. Manasin opasteiden puuttumista,  mutta muuten on sujunut hyvin. Olen miettinyt sitä,  että kyllä siinä haukkuu väärää puuta, kun asfalttityöntekijöitä haukkuu, hehän tekevät meille uutta tienpintaa!

Nyt se sitten alkaa!

Koululaisten kesäloma! Tänään mun kavereistani monilla loppuu peruskoulu, muutamat pääsevät ylioppilaaksi. Muistan omat lakkiaiseni vuonna 1995, silloinkin koulun päätöspäivä oli kesäkuun kolmas päivä. Ne muistot ovat mielessäni nyt, kun on kouluvuoden päätös. Nyt mennään kohtu kesää!

Kesä alkoi kalenterin mukaan

No niinhän se teki! Kesä on mulle ihan parasta aikaa, vaikka olenkin syntynyt syksyllä. Mutta kesäsuunnitelmia on aikamoinen liuta tehtynä, nyt pitää katsoa, mitkä niistä saa toteutettua. Varmaan aika monet saa, mutta katsotaan nyt. Ainakin se, että on turistina omassa kaupungissa,  viime kesänä se oli superhienoa!