Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2023.

Kesän suunnittelu

Se on jo alkanut, varmaankin kuljen muutaman linja-autoreissun kesän aikana. Ne samat paikat käyn kuin kesällä 2022, voi olla, että tulee jotain uuttakin matkaan. Muurlassa voisi käydä myös itsenäisesti, yleensä siellä tulee käytyä vain kirkonmenojen aikana. Mutta nyt voisi ihan kesäloma-aikana mennä, hienoa se oo! Hyvä mieli!

Paljon kiitoksia Karhubasketin ja Vilppaan kannattajille!

Puoli tusinaa ottelua tammikuusta huhtikuuhun.  Tätä oli mun punavalkoinen maihinnousuni,  jonka koin onnistuneen aika hyvin. Tänään oli aikaa kelata, mitä oli tapahtunut,  myös Karhubasketin kannattajien osoittama arvostus, se on aina mukanani.  Kiitos Forza Viilpuralle,  hymy ei hyydy edes silloin,  kun hävitään  , vaikka aina se toki harmittaa.  Ilman teitä Forza Vilpuran porukoita mulle ei olisi koskaan tullut tätä hienoa mahdollisuutta.

Onhan tää outoa

Aluksi tuntuu oudolta, kun ei enää tarvitse lähteä, mutta kyllä sitä siihen tottuu. Syksyllä  mennään uusin voimin ja nautitaan tekemisestä, samalla tavalla kuin nytkin olen nauttinut. Ja mielellään sitä on aina lähtenyt, kertaakaan mulla ei ole ollut  sellaista oloa, että en olisi halunnut lähteä.  Joskus tällaista on voinut tulla, mutta ei  kyllä kovinkaan usein.  Aina on tykännyt lähteä,  vaikka on niitä rankkoja hetkiä myös. Kiitos mun kurssikavereille!

Ajatukset ja kiitokset

Kiitos, Forza Vilpura! On ollut paljon hienoja asioita,  joista olen Forza Viilpuralle kiitollinen.  Tammikuussa tätä fanittamista aloittaessani en ollut ollenkaan varma, oppisinko näitä kaikkia  juttuja, mitä tuli opeteltavaksi. Ihan vähän ei ollut, vaan oli todella paljon.  Mutta kuudenteen otteluun mennessä oli opittu ihan kunnolla ja siinä sitä oltiin mukana  Ei se ensimmäisenä ollut mielessä, mutta ei se myöskään heti mielestä lähtenyt. Kiitos myös kaikille,  jotka ovat olleet mukana mun punavalkoisessa maihinnousussa!

Kirjo, kirjo...

Autismin kirjo pitää aina ottaa huomioon harrastuksia suunnitellessa, ei voi mennä kuin päätön kana.  Pitää aina miettiä sitäkin  että lepää, sen kirjo on kyllä tehnyt vähän liiankin tehokkaasti.  Paljon antaisin, jos kirjoa ei olisi. Kyllä sitä päättömän kanan vikaa on, mutta kirjo pitää pahemmat kanailut poissa.

Onnittelut Kuusamoon!

Onnea Kuusamoon! Hienosti pelasivat läpi kauden, aika hieno oli seurata heidän pelaamistaan. Tänään just mietin, että toinen peräkkäinen mestaruus kuten Tepsille naisten salibandyssa, miten ihmeessä sankaritarinoita tulee? Onnea vielä kerran!

Päivä nyt

Oli se hyvä mieli tänään, kuinka se nyt otetaan. Tänään autoin äitiä kodinhoitohuoneen siivouksessa ja minulle se oli tärkeä juttu. Omaakin huonetta vielä järjestelen, olen tykännyt sitäkin tehdä.  Hyvä mieli on nyt ja kaikki kohdallaan!

Sopivasti onnellinen

Just näin se menee, taas on sellainen sopivan onnellinen päivä. Tänään mä ajattelen Forza Vilpuran porukkaa, joka on menossa Kauhajoelle,  en ole itse nyt menossa. Minulle riittävät  nämä Salon ottelut ihan hyvin,  Kyllä mä nautin siitä,  että saan kannustaa omassa kaupungissa!

Toiveissa Taalintehtaan reissuun!

Että näkisin mahdollisimman monta ystävää reissun aikana. Toki mä toivon, että olisi hyvä mieli, toivon myös, että pääsisin tuttujen kuljettajien kanssa. Olenhan minä kulkenut monta kertaa pieniä matkoja kaupungilta kotiin, mutta nyt Taalintehtaalle!

Parasta just nyt!

On se, kun saa taas laulaa! Parikaraokea ei ole ollut kokonaiseen viikkoon, joten nyt tuntuu taas ihan mukavalta mennä. Taas on se toivelaulun miettiminen,  on siinä sekin, kenen kanssa laulaa. Mutta nyt vaan toivoo, että mahdollisimman hyvä laulu löytyisi. Kyllä se löytyy!

Fiilis kohdillaan

Tänään just, löytäisin mun ystävät aina, mistä ikinä lähtisin etsimään. Nyt sitä toivoo, että Markon laskettelureissu menisi hyvin, oon kyllä luottavaisin mielin sen suhteen. Nyt alkoi arki pääsiäisen jälkeen,  ihan hyvältä sekin tuntuu. Kaikkia kansalaisopiston kursseja on ihan muutamia kertoja jäljellä, osittain mennään myös toukokuulle.  Aamulla soi musiikki ja nyt nautitaan, nyt mennään hyvin iloisesti!

Koripallofiilistä

Oli kyllä huikea fiilis, en kyllä ikinä muista kannustaneeni niin lujaa kuin nyt. Kiirastorstaina olin odottamassa paikkuriani, ehdin jutella muutaman sanan Markon kanssa.  Sanoin, että luotan Vilppaaseen ja yritän kannustan niin hyvin kuin mahdollista. Onhan se hienoa, kun saa kannustaa omaa joukkuetta, aina se on mahtavaa! OI VILPAS ON!

Tänään pelataan!

Ja toivottavasti myös voitetaan,  että saadaan sarja katkolle pääsiäisperjantaiksi Saloon! Ihan parasta just nyt on se, että on Vilppaan kannattaja, siellä sitä on neljän ottelun verran ollut mukana ja nauttinut olostani. Mä vaan olen onnellinen siitä, että Forza Vilpura on antanut mulle mahdollisuuksia,  joita en olisi koskaan voinut kuvitella saavani. On siinä sukulaisillakin näppinsä pelissä, ihan hieno juttu kun ovat saaneet myös minut mukaan!